Hyra Container Dalarna

RING OSS - 024-334 30 40

Hyra förråd

Du vet väl om att du även kan hyra förråd av oss i Dalarna? Om det är så att du önskar dig ett riktigt bra förråd, som du helst vill ställa på din gård, eller vart som helst, kan du hyra det av oss. Det bästa är att säga till om vad för slags förråd det är som du behöver. Vi har containers som fungerar alldeles utmärkt för att använda som olika slags förråd.

Väl isolerade förråd

Om du behöver ställa dina saker på ett väl isolerat förråd, kan du hyra ett sådant. Vi har väl isolerade förråd, så att du inte behöver oroa dig för fukt eller nedkylning på vintern. Våra containers går att anpassa, nästan i det oändliga. Då går det bra att ha uppvärmning av våra förråd, med element, så att sakerna i förrådet håller sig torra och inte blir nedkylda.

Kyl- och frysförråd

Behöver du stora kyl- eller frysförråd så kan vi även erbjuda det. För restauranger och cateringföretag kan det vara mycket bekvämt att kunna ha kapaciteten att förvara livsmedel i kyl- eller fryscontainers. Särskilt bekvämt kan det vara när det är högsäsong, och du behöver kunna förvara mat och livsmedel på ett säkert och väl nedkylt eller fruset sätt. Vi har alla slags containers som du kan behöva för din verksamhet. Ta kontakt och berätta vilket slags förvaring som du behöver.

Förråd som lager

Du kan även använda våra containers som lager. Då kan det vara viktigt att lagret håller sig torrt och är väl isolerat och kanske uppvärmt. Du kan enkelt hyra din container av oss för ditt lager. När du sedan har sålt ut ditt lager och kanske inte behöver det längre, är det bara att kontakta oss så kommer vi ut och hämtar det. Mer bekvämt än så kan det knappast bli!

Vi hyr även ut förråd

Nyléns Åkeri AB


Flintbrottsvägen 24
78169 Borlänge

024-334 30 40

[javascript protected email address]

556373-3467


Hyra container

Hyra förråd

Transport


logo-image

Om Oss

Vi hyr ut containers och förråd till företag och privatpersoner

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Nyléns Åkeri AB

Org nr: 556373-3467
Flintbrottsvägen 24
78169 Borlänge
Tel: 024-334 30 40

Hitta hit